Apartmani Maribor » Rezerviraj odmah!

Skok na sadržaj | Skok na navigacijucjenik smještaja za posjetitelje ukc maribor


Za sve goste koji dolaze u Maribor zbog posjete Univezitetnog kliničkog centra (UKC) na raspolaganju je posebna ponuda smještaja u Guba Apartmanima. Stoga goste molimo da nas pravovremeno kontaktiraju u vezi sa rezervacijom te navedu kako dolaze kod nas zbog posjete UKC Maribor.


Cijena za smještaj u Guba Apartmanima za goste UKC Maribor (do 2 osobe):

  • od 3 do 7 noćenja     -   50 EUR / noćenje / apartman
  • od 8 do 15 noćenja   -   45 EUR / noćenje / apartman
  • od 16 do 21 noćenja -   40 EUR / noćenje / apartman


Cijena smještaja u apartmanu uključuje i sve troškove vezane uz stan
(npr. boravišna pristojba, PDV, dostup do interneta, struja, voda itd.) i transport od i do Mariborske zračne luke, željezničkog ili autobusnog kolodvora te posudba gradskih bicikala za uživanje u našem lijepom gradu.

Svim gostima Guba Apartmana nudimo mogućnost parkiranja u parkirnoj kući (na prethodni upit), koja je od svih četiriju Guba Apartmana "Maribor Centar" udaljena cca. 200m. Cijena parkiranja iznosi 5 EUR/na dan.

Prijevozi iz Graza, Zagreba ili Brnika u Maribor također mogu biti organizirani na prethodni upit - ovaj prijevoz se naplaćuje.

VAŽNA NAPOMENA: Za konačnu rezervaciju Guba apartmana obavezna je uplata rezervacije od 10 % od ukupne cijene smještaja. Ukoliko gosti odustanu od rezervacije smještaja u apartmanima, uplaćena akontacija se ne vraća.


Raspoloživost apartmana: Na dan dolaska od 12.00 sati (odn. na vaš zahtjev) i na dan odlaska do 10.00 sati (odn. na vaš zahtjev).