Apartmani Maribor » Rezerviraj odmah!

Skok na sadržaj | Skok na navigacijuguba apartman "3 ribnjaka maribor"

Terčeva ulica

Terčeva ulica


Kratak opis:

  • Smještajni kapacitet (broj osoba): 2 + 2 + 2
  • Širokopojasni pristup internetu (WiFi) - besplatno
  • Parkiranje: privatno - ispred apartmana
  • Kabelska TV/Satelitska TV
  • Telefon: naplativi troškovi korištenja
  • Javni prijevoz: u krugu od 100 metara (autobus)
  • Potpuno opremljen apartman

 

Detaljni opis:

Guba Apartman "3 Ribnjaka Maribor" smješten je u jednom od najljepših dijelova centra Maribora, odmah uz lijepi gradski park (u samom centru grada Maribor, Slovenija) sa tri ribnjaka - oko 15 minuta hoda od Slomškovog trga, između brdašaca Kalvarije i Piramide. Idealna je baza za istraživanje Maribora kao turističke atrakcije ili za šetnju i vožnju biciklima gradom ili za odlazak na Pohorje. Lokacija Guba apartmana također je idealna za odmor u vrijeme zimskih odmora - tijekom dana možete vi, vaša obitelj i vaši prijatelji uživati u prirodi bogatstva Mariborskog Pohorskog skijalište (autobusni kolodvor je od Guba apartmana udaljen svega 100 m, a autobusi broj 14 i 6 odvesti Vas mogu direktno u Mariborski Pohorski skijaški centar). No, uvijek se možete opustiti uživajući u restoranima u centru Maribora i drugoj ponudi grada.

Nedavno (2005. g.) obnovljen 70 četvornih metara velik Guba apartman "3 ribnjaka" raspolaže spavaćom sobom s bračnim krevetom. U prostranom dnevnom boravku nalaze se dva udobna kauča koja omogućuju spavanje 4 osoba. Velika kuhinja je potpuno opremljena (posuđe, električni štednjak, hladnjak), a u blagovaonici se nalazi veliki stol i šest stolica. Apartman raspolaže kupaonicom s kadom i WC-om. Nudimo ručnike, posteljinu, CTV, telefon i besplatan širokopojasni pristup internetu. Apartman u centru Maribor odmah iza prekrasnog gradskog parka nalazi se na 2. katu kuće. Zgrada ne raspolaže liftom.

Gosti mogu parkirati vozila na sigurnom privatnom parkiralištu ispred kuće na Terčevoj ulici. Zbog svoje lokacije u samom središtu starog grada Maribora apartman je vrlo pogodan za odmor ili kao smještaj za mlade obitelji, parove i prijatelje.

Kako biste izbjegli stres i započeli svoj odmor na pravi način napravite rezervacije unaprijed putem našeg kontakt obrasca!

Za informacije o cijenama vidjeti popis cijena!